Ny sangstjerne i godt selskab med fremtrædende jazzmusikere

27. marts 2012


Sangerinden Signe Juhl og pianisten Nikolaj Bentzon tager sig kærligt af hinanden og ikke mindst musikken på torsdag d. 29. marts i Giant Steps 

www.giantsteps.dk

Den kendte pianist Nikolaj Bentzon er på plakaten i Giant Steps med trio og  yndlingssangerinde

 

En ny sangstjerne har lyst gevaldigt op det seneste lille års tid på den danske jazzscene og oven i købet i fornemt selskab med en af landets fremtrædende og sejtswingende jazzpianister Nikolaj Bentzon, der altid er i storform, hvis hans fremragende rytmegruppe er i nærheden.

 

Torsdag aften d. 29. marts  i Giant Steps er ingen undtagelse, og da slet ikke så længe sangerinden Signe Juhl sidder på toppen af kransekagen – et ægte naturtalent med tårnhøj bevidsthed om vokal-instrumentale muligheder og virkemidler. I et dejligt mix af personlig stemme, der brænder igennem og en stilsikker fornemmelse, tager Signe Juhl afsæt i berømte jazzdivaer som Ella Fitzgerald, Nina Simone og Dinah Washington, mens hun samtidig henter inspiration fra den amerikanske singer/songwriter- og folk-tradition i skikkelse af f.eks. Joni Mitchell og Neil Young.

 

I slutningen af 2011 udkom CD’en Do It Again, og det er bl.a. numre herfra, som er på menuen. Medrivende nyfortolkninger af Bentzon og Juhls fælles arvegods afleveret så nærværende og overlegent, at man fryder sig.

 

Trioen består desuden af Kasper Tagel: bas og Daniel Frederiksson: trommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php