Ny skoleleder på Tåsingeskolen

29. marts 2012


Kasper Føns bliver ny leder på Taasingeskolen

(Foto: mitsvendborg.dk)

Når den nuværende skoleleder Jørn-Eder Jensen takker af og går på pension ved udgangen af marts måned, er en ny leder, som kender skolens kultur og opgaver indefra, parat til at tage over.

Kasper Føns, 38 år og nuværende leder af Centerafdelingen på Tåsingeskolen, er fra den 1. april 2012 ansat som Tåsingeskolens nye leder.  Kasper bliver leder af Svendborg Kommunes største skole med i alt godt 820 børn og unge og 180 ansatte, og med afdelinger i Lundby og på Sundhøj.

Kasper Føns vil med respekt for Tåsingeskolens kultur og historie sætte sig for bordenden i en videreudvikling af skolens kvaliteter. Kaspers opgave som leder, vil få særlig fokus på inklusion, personalets kompetenceudvikling og digitalisering.

Kasper blev uddannet som folkeskolelærer i 1999 og har arbejdet på flere skoler i Københavnsområdet. I 2007 blev han ansat som leder af Centerafdelingen på Tåsingeskolen. Kasper er stærkt optaget af ledelse som fag og har suppleret sin lærerudannelse med flere lederuddannelser, bl.a. pædagogisk diplomuddannelse i skoleledelse.

Privat bor Kasper i Rantzausminde og er gift med Charlotte. De har sammen to børn på 7 og 10 år. Fritiden bruges sammen med venner og familie. Hvis Kasper da ikke har løbeskoene på og træner til Copenhagen Marathon 2012. Kasper fritidsinteresser spænder dog også over arkitektur, musik og ledelse.

 

Læs også: Skolelederen og menneskekenderen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php