Svendborg slukker lyset for en grønnere verden

31. marts 2012

www.earthhour.dk

Lørdag den 31. marts kl. 20.30 – 21.30 slukker Svendborg Kommune lyset på gader og stræder sammen med andre kommuner, virksomheder og borgere verden over.

 

– Svendborg Kommune bakker igen op om verdens største klimaevent, Earth Hour, der arrangeres af WWF Verdensnaturfonden. Eventen skal sende et tydeligt signal til verdens regeringsledere om at tage klimaforandringerne alvorligt og bremse udviklingen mod mere ekstreme vejrforhold og stigende verdenshave, fortæller klimakonsulent Charlotte Vesterlund McAinsh.

 

Foruden en times mørkelægning gør Svendborg Kommune også en indsats for klimaet resten af året.

 

– Vi forbereder i øjeblikket et energiprojekt, som omfatter samtlige kommunale bygninger. Desuden er vi med i det internationale netværk af Cittaslowbyer, hvor målet er at fremme det gode liv ved at udbrede Slow Food filosofien samt øge livskvaliteten ved at arbejde for at fremme værdier som kvalitet, bæredygtighed og lokale produkter. Alt sammen ting, som kan bidrage til, at vi udleder mindre CO2, slutter Charlotte Vesterlund McAinsh

 

Om Earth
HourEarth Hour startede som en lille begivenhed i Sydney, Australien, i 2007, men allerede året efter havde eventen spredt sig som en steppebrand til yderligere 33 lande rundt om i verden. Siden er mange flere lande kommet til, og i 2011 deltog 134 lande og mere end 5200 byer slukkede lyset verden over. Mange hundrede millioner mennesker har i tidligere år slukket lyset, og Danmark har stået for op mod 1.000.000 af disse mennesker.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php