Shades of blue i Borgerforeningen til bluesdage i Svendborg

29. april 2012

Koncerten arrangeres i samarbejde med:Shades of Blue spiller inden C. J. Chenier and his Red Hot Louisiana Band i Borgerforeningen den 3.maj
(Foto: Michael Gregers Nielsen)

Torsdag d. 3. maj kl. 20.30 i Borgerforeningen: 

C. J. Chenier and his Red Hot Louisiana Band (US) + Shades of Blue Billetpris kr. 240,- inkl. gebyr – cafeopstilling – dørene åbner ½ time før koncertstart.

Aftenen indledes med en Svendborg premiere på Shades of Blue, der netop har udsendt sit fjerde album med den manende titel ’Do Right By Me’. Pladen afspejler et band, der stadig er tæt på rødderne, men samtidig udfordrer arven fra de gamle mestre. Størstedelen af numrene er af egen produktion, og den dynamiske nerve og autenticitet er som altid bandets varemærke. Udsendelsen af albummet har måttet udskydes et par gange. Til gengæld er sangene blevet afprøvet og blåstemplet af et talstærkt, trofast publikum ved Shades of Blue’s mange koncerter. Man skal være udstyret med et musikhjerte af sten, for ikke at blive revet med af James Loveless’ indlevende vokal og Uffe Steens sublime guitarspil. Læg hertil Danmarks bedste blues-bund leveret af Morten Brauner og Claus Daugaard.

 

www.svendborgbluesandroots.dk

www.strandlyst-svendborg.dk 

www.borgerforeningen.info

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php