Foredrag om at være 
søskende til en psykisk syg

29. april 2012

Foredrag om at være 
søskende til en psykisk syg

Hvordan er det at være søster til en psykisk syg bror, som tager meget af forældrenes opmærksomhed og tid.
 

Det fortæller Signe Mortensen, 25 år, om i Café Tryk i Jernbanegade 12, Svendborg, mandag aften den 30.april. Hun er tidligere elev og kollegianer på CSV Sydfyns 3-årige ungdomsuddannelse og var 10 år, da hendes storebror blev psykisk syg.
 

– Han fyldte meget i familien, og det gav noget svigt. Jeg forstod ikke rigtig, hvad der foregik, og følte mig meget i klemme, siger Signe Mortensen. – Men heldigvis kom jeg hjemmefra og fik noget hjælp, først på Skårup Husholdningsskole og derefter på CSV Sydfyn, fortæller Signe Mortensen.
– Når jeg fortæller min livshistorie er det dels for at hjælpe andre i samme situation, som jeg var i – dels for min egen skyld, som en bearbejdning af det, jeg har været igennem.

Foredraget er åbent for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php