Dansemusik fra de varme lande

30. april 2012


Dawda Jobarteh tryller på sin kora sammen sit sprudlende orkester i Giant Steps torsdag d. 3. maj kl. 20.30 på Arne B.


Giant Steps inviterer til vuggende dansekoncert store bededagsaften

 

Torsdag d. 3. maj store bededagaften er dansegulvet på Arne B klart, når Giant Steps præsenterer noget af den allerbedste, blødeste og mest vuggende verdensmusik på disse breddegrader med Dawda Jobarteh – en eminent herboende gambiansk koraspiller, der om nogen kan folde sig ud på sit 21 strengede instrument.

 

Efter i adskillige år at have optrådt med danske navne som Pierre Dørge og Moussa Diallo står han nu endelig i spidsen med eget band, egne kompositioner og sange samt det nyligt udgivne album Northern Light Gambian Night, der har høstet stor ros, bl.a. med fem stjerner i det toneangivende engelske worldmagasin Songline. Ikke så sært for kapelmesteren er samtidig omgivet af musikere i topklasse, hvis intensitet og flotte tekniske krumspring giver ekstra kolorit til de både milde samt mere hårdtslående rytmer, hvor Dawda bl.a. bryder ud i en kornfed Hendrix-lignende solo med pedaleffekter på koraen.

Et stort, klangfuldt og dampende musikalsk særtog ankommer til Svendborg – stå på kl. 20.30.

De øvrige musikere er Preben Carlsen: guitar, Nana Osibio: bas, Rasmus Lund: trommer, Salieu Dibba: percussion og Pape Seck: sabar og talkingdrum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php