Dobbeltkoncert på Mañanabar på fredag

24. maj 2012

Klubstemning på Mañanabar på fredag med to koncerter

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

Når festlighederne på toppen af Møllergade ebber ud efter Verdens Flinkeste Fest i dagtimerne på fredag, lukker Mañanabar dørene op for intet mindre end en dobbeltkoncert. Det sker fra klokken 22 hvor funk-rock orkestret Jet Z tænder op for festen med deres velkendte party-maskine og et killer-repertoiere, som kan få selv den største lyseslukker til at smide hæmningerne på dansegulvet.

Umiddelbart efter Jet Z koncerten kan man opleve East London bandet The Great Malarkey, som er et helt fantastisk orkester med forkærlighed for det teatralske, skæve og meget udtryksfulde. Stilen kalder de selv for folk-pop-gypsy-punk n’ roll. Traditionel Gypsy instrumentering. De leverer et sceneshow med knald på, der sætter tankerne i forbindelse med det legendariske Moulin Rouge, der fik fornyet opmærksomhed efter at filmen af samme navn blev vist i biograferne. The Great Malarkey er en blanding af “French Can-Can”, cirkus og show, og bestemt en oplevelse værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php