Kom ned i Kvickly og få et unikt familiefoto – ganske gratis

25. maj 2012

Kvickly har fødselsdag, og det fejrer varehuskæden med unikke foto-events over hele landet. Kom ned i dit lokale varehus og få taget et sjovt foto af hele familien! Professionelle fotografer og grafikere står klar til at sørge for, at det bliver et billede i verdensklasse!


Ville det ikke være fantastisk at kunne sende en hilsen til venner og bekendte med et unikt foto af hele familien, hvor I svæver i en luftballon over pyramiderne i Egypten, den kinesiske mur eller pragtfulde Paris? Selvom budgettet ikke tillader en tur til én af de eksotiske destinationer, skal I faktisk ikke længere end til Kvickly, for her kan I den 26.maj få taget et skørt, sjovt og helt specielt foto af familien i en Kvickly luftballon over én af de fantastiske rejsemål! Så kan I på jeres helt egen måde sige tillykke ved en særlig lejlighed – fra fødselsdag til konfirmation eller måske en lille ny. Billedet vil blive sendt direkte til jeres mail, så I kan sende det digitalt til alle vennerne eller nemt få det printet, så mormor kan få det med posten.

Gaverne går til kunderne
Kvickly har valgt at give kunderne denne mulighed for et unikt familiefoto, fordi de har fødselsdag – og vanen tro går alle gaverne til kunderne. De næste tre uger byder derfor på et væld af vilde tilbud og sjove aktiviteter for både små og store. Søndag den 13.maj kl. 10 skyder varehusene den store fødselsdagsfest i gang med gratis kaffe og rundstykker til dagens første kunder – og så står de næste tre uger på bl.a. ballonjagt for barnlige sjæle, gratis smagsprøver, gaver til ungerne i form af EM limited edition fodboldkort og selvfølgelig også en masse fantastiske konkurrencer. Det er i øvrigt også under fødselsdagsfesten, at Kvickly sparker deres fabelagtige ølfestival i gang, og lørdag den 26.maj kan alle øl-entusiaster smage Kvicklys helt egne øl fra
12 af Danmarks bedste specialbryggerier. Se det præcise program på www.facebook.com/kvickly og kvickly.dk
 
Vind det lækreste fødselsdagsbord!
Ud over at få taget det festligste familiefoto, kan I også deltage i konkurrencen om at vinde det lækreste fødselsdagsbord. Hvordan lyder det med lune boller fra bageren, økologisk varm kakao, frisk frugt, lækker lagkage, guf, flag og balloner i lange baner? Sådan kan I nemlig pynte op for jeres gæster på en særlig dag, hvis det er jeres familiefoto, der får flest stemmer i Kvicklys store fødselsdagskonkurrence på Facebook. Lige så snart I modtager jeres foto på mail, gælder det bare om at dele det med alle venner og bekendte på Facebook – for det billede, der får flest stemmer, løber nemlig med det store gavekort!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php