Bliv voksenven, og gør små smil større

30. maj 2012

Børns voksenvenner i Svendborg har det formål at etablere venskaber mellem børn med et spinkelt socialt voksennetværk og voksne resourcestærke frivillige.

Som voksenven kan du komme til at spille en vigtig rolle i et barns liv, og du vil medvirke til at styrke dets selvtillid og ikke mindst dets selvværd blot ved at vise, at du har lyst og overskud til at beskæftige dig med barnet.

På Facebook og hjemmesiden www.voksenven.dk kan du læse meget mere om børns voksenvenner, og om muligheden for at blive voksensven. 

Vi har brug for voksenvenner – både mænd og kvinder, ældre som yngre. Du vil hurtigt kunne mærke at du gør en forskel, samtidlig med at du får glæden og fornøjelsen af være sammen med et barn som nyder at have en voksenven. 

Børns voksenvenner Svendborg afholder flere aktiviteter for børn og deres voksenven. 

Malerworkshop på naturama  søndag den 3.juni kl.11-15 hvor kunstner Per Buk guider og giver gode råd med farver og lærreder til rådighed. Arrangementet er gratis børn ifl. med voksne.

Lisbeth Thorning Andersen, som er formand for børnerådet, kommer til Svendborg  den 10. okt. for at holde foredrag om børns vilkår. Arrangementet er offenligt. Tid og sted vil senere blive offenliggjort .

Børns voksenvenner Svendborg kan kontaktes på svendborg@voksenven.dk  eller tlf: 3032 3082 mellem 17.00 og 19.00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php