Maleworkshop med Per Buk på Naturama

31. maj 2012


Billede fra sidste års maleworkshop malet af Sylvester.

Maleworkshop med Per Buk

Søndag d. 3. juni kl. 11-15 på Naturama

Børns Voksenvenner arrangerer i samarbejde med kunstmaler Per Buk en maleworkshop på Naturama søndag d. 3. juni kl. 11-15. Børn og voksne inviteres til at male deres eget billede. Der er masser af inspiration at hente på den aktuelle børnekunstudstilling “ARTFRICA”, hvor mere end 550 børn fra børnehaver, skoler og SFO’er i Svendborg Kommune udstiller deres fantastiske og finurlige kunstværker.

 

Der vil være lærreder og farver til rådighed, ligesom kunstneren Per Buk guider og giver gode råd undervejs. Temaet er Afrikanske Fugle og er inspireret af de to aktuelle udstillinger på Naturama om Karen Blixens Afrika og ARTFRICA. Desuden har Per Buk i samarbejde med kunstneren Hans Kjær kørt et projekt i Afrika med børn, som har malet fugle. Vi gør opmærksom på, at børnene ikke får deres maleri med hjem samme dag. Alle malerier fra maleeventen udstilles i juni måned på Kulturtorvet i Borgerforeningen, hvor det bedste billede kåres. Arrangementet er gratis, når entréen til Naturama er betalt. Børn og unge (0-17 år) har gratis entré.

 

Kort om Per Buk
Per Buk er autodidakt kunstner og primært kendt for sine meget flotte og farverige malerier med fugle og fabeldyr. Malerierne udstråler en farverig eventyrverden, som man kun kan blive glad for at se på. Udover maleri laver Per Buk bronzeskulpturer af fabeldyr, akvareller samt blæk og kultegninger. Per Buk har stået for udsmykningen hos en lang række virksomheder, har udstillet adskillige steder og har i dag eget galleri i Møllergade, Svendborg. Se mere på
www.galleriebuk.dk

 

Kort om Børns Voksenvenner
Et landsdækkende netværk af frivillige voksne med tid og overskud til at engagere sig i børn, der kun har en spinkel kontakt til voksne. Landsforeningen Børns Voksenvenner er paraplyorganisation for 32 lokale foreninger/styregrupper af Børns Voksenvenner, som siden 1990 har etableret venskaber mellem ressourcestærke voksne og børn fra 6-7 års alderen og opefter, som har brug for mere voksenkontakt end den, de oplever i dagligdagen. Landsforeningen er en privat forening, der er uafhængig af politiske partier og religiøse bevægelser. Se mere på www.voksenven.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php