Crazy Daisy i Svendborg vinder Årets Fest

28. juni 2012

Finalisterne i MTV & Smirnoff Club Awards 2012 er fundet – i tæt opløb med Club Foam i Vejle og Frk. Nielsen i København

De sidste tre måneder har 12 klubber i Danmark kæmpet om at blive årets bedste klub og om titlerne årets DJ, årets bartender og årets værtinde. Kampen mellem de danske byer har været intens og afgøres på Facebook. Titlen som ’Årets Klub’ går til Crazy Daisy i Svendborg, som skal hoste det store Award-show den 30. juni, hvor vinderne af de øvrige titler kåres. Stjerne-DJ Jean Von Baden vil sammen med hit- DJ-duoen Too Many Left Hands sikre et fyldt dansegulv.

 

For tredje år i træk har danske byer kæmpet om at holde årets bedste fest. Der er kommet flere titler til, så klubbernes DJ’s, værtinder og bartendere også dyster om de flotte titler. Horsens (Crazy Daisy) vandt i 2010, og Viborg (Crazy Daisy) løb med sejren i 2011.

I 2012 var der tæt opløb mellem Crazy Daisy i Svendborg, Club Foam i Vejle og Frk. Nielsen i København: 
 – Der er ingen tvivl om, at klubberne har gjort det fantastisk godt. Det er virkelig flot, at de er udvalgt til at kæmpe om titlerne, og de har stadig mulighed for at hive flere store sejre hjem til finalefesten,”fortæller Commercial Planning and Activation Manager Natashia Svendsen, Diageo, der er ansvarlig for MTV & Smirnoff Club Awards 2012 og fortsætter:

– Al afstemning er foregået på Club Awards’ Facebook-side www.facebook.com/SmirnoffDenmark, og derfor har personalet og gæsterne på klubberne været med til at bestemme, hvem der skulle vinde. Det har helt sikkert været med til at øge engagementet, og det er tydeligt, at de tre klubber er meget populære i deres hjembyer, siger hun.

Den store afslutningsfest holdes på lørdag den 30. juni på Crazy Daisy i Svendborg, hvor vinderne i kategorierne ’Årets Bartender’, ’Årets Værtinde’ og ’Årets DJ’ afsløres. ’Årets DJ’ får lov til at spille for Sensations VIP-gæster i Parken i efteråret 2012, mens ’Årets Bartender’ vinder en weekendtur til London for to, hvor byens eksklusive barmiljø opleves, og ’Årets Værtinde’ vinder et professionelt photo shoot og en modelmappe.


Fra Crazy Daisy i Roskilde er finaledeltagerne i kategorierne ’Årets DJ’ og ’Årets Værtinde’:

DJ Jesper Lyngstrup vender plader bag komfuret på klubben. Fest, dans og højt humør er hans mål for aftenen.

 

Fra Frk. Nielsen i København er finaledeltagerne i kategorierne ’Årets DJ’ og ’Årets Værtinde’:

 

DJ Kirstine Ubbesen er kendt som DJ Ubbe eller Ubbelicious. Ubbe river Frk. Nielsen rundt hver eneste gang, hun spiller hits ad libitum.

Fra A-Bar i Odense er finaledeltageren i kategorien ’Årets DJ’:

DJ Anders Ponsaing har en enorm musikforståelse. Med fejlfrie beatmix og effekter kan selv de ældste tracks få helt nyt liv i hans hænder.

 

Fra Club Foam i Vejle er finaledeltageren i kategorien ’Årets Bartender’:

Bartender Marie-Louise Gyberg har været ansat på klubben i tre år. Hun leverer altid 100 procent og giver gæsterne en oplevelse ud over det sædvanlige.

Fra Bernhardt i Aarhus er finaledeltagerne i kategorierne ’Årets Bartender’ og ’Årets Værtinde’:

Bartender Line Andersen er en ægte diskodame med ben i næsen og masser af humor, og hun formÅr at nÅ ud over baren og feste med gæsterne.

Værtinde Natacha Nielsen stortrives, når klubben er fuld af gæster, og der er rigtigt travlt. Hun yder sit bedste for, at gæsterne altid får en festlig oplevelse.


Vinderen af årets klub gik til Crazy Daisy i Svendborg, som også har en finaledeltager i kategorien ’Årets Bartender’:

Bartender Mads Stryhn er en dygtig bartender, der lever og ånder for at holde fest.

Kontakt Morsing for billeder i større opløsning.

 

Om Smirnoff og MTV Club Awards 2012

Omdrejningspunktet for Club Awards er jagten på Danmarks hotteste nattelivseksperter. Hvem holder årets fedeste fest? Hvem mixer Danmarks bedste drinks? Hvem fylder dansegulvet weekend efter weekend? Hvem har landets bedste værtinde? Og ikke mindst hvem løber med prisen som ’Årets Klub’? MTV filmer til alle 12 fester landet over, og gæsterne og alle andre interesserede kan se og stemme på nattefesten på Facebook www.facebook.com/SmirnoffDenmark.

Top tre inden for hver kategori inviteres til det store award show lørdag den 30. juni, hvor en jury bestående af MTV og Smirnoff-professionelle har den afgørende stemme for, hvem der løber med titlen som henholdsvis ’Årets Bartender’, ’Årets DJ’ og ’Årets Værtinde’.

 

Et svar til Crazy Daisy i Svendborg vinder Årets Fest

  1. 2. april 2014 at 13:41

    Det er nu lækkert at se, at når det kommer til det inden for natteliv, spiritus og især drinks/cocktails, at det ikke altid er dem fra djævleøen der går med sejeren!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php