Skybrud over Svendborg

29. juni 2012


(Foto: mitsvendborg.dk)

Se billedreportage

Svendborgenserne kunne her til morgen vågne op til torden og massive regnmasser.

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

Det er langt fra nok med paraplyen her til formiddag for de svendborgensere, som vover sig ud i regnen. DMI kunne melde om skybrud, hvilket stod ret klart for enhver, som begav sig rundt udenfor her i formiddagstimerne. Massive regnmasser skyllede fra de tidlige nattetimer ind over det sydfynske, og kraftigt tordenvejr fik tidligt i morges alarmen til at gå hos brandvæsenet, som måtte rykke ud til et lynnedslag i en ejendom i Vester Skerninge. Huset er nedbrændt, men der meldes om ingen tilskadekomne ved branden. Og det er langt fra overstået. I følge DMI kan vi forvente perioder med kraftige regn- og tordenbyger resten af dagen med regn op til 30 millimeter.

Særligt slemt ser det ud i byens sydlige del, hvor Jessens Mole på havnen her til formiddag var spærret for bustrafik. Kloakdækslerne skydes op, da de ikke kan holde til de kraftige regnmængder, og vandet står som fontæner op på hele vejen. Bekymrede beboere frygter for oversvømmelser i deres kystnære ejendomme, som ved tidligere skybrud har været hårdt ramt af regnmasserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php