Hylende hyæner på Naturama

25. juli 2012

www.naturama.dk

Familiekoncert med Jeppe & Jazzhyænerne

Der bliver svedende samba, swingende jazz og melankolske børneballader, når Jeppe Vig, kendt fra Lille Nørd og SommerSummarum, og de fire hylende hyæner lægger vejen forbi Naturama. Jeppe & Jazzhyænerne kan hurtigt få børn til at danse, synge og grine, når Jeppe hopper i søsterens røde kjole, bager kiksekager og giver den gas på scenen.

Torsdag d. 26. juli kl. 14 kommer hyænerne til Naturama og spiller en masse gode numre fra deres nye CD “Jeg vil ud”. De har samtidig en mission. De vil lukke børnene ind i jazzens toner og skæve univers. Sangene handler om en helt almindelig dreng og hans hemmeligheder, følelser og skøre tanker. Numrene er i øjenhøjde og børnevenlige, og alt kan ske, når musikken spiller. Det er underholdning i særklasse med cremen af dansk jazz. Glæd jer til en fest med flødeskum på toppen. Foruden Jeppe Vig består bandet af Martin Stender på saxofon, Bjørn Heebøl bag tromme, Mathias Holm på piano og Morten Mandel på bas. 

Koncerten er gratis, når entréen er betalt. Børn (0-17 år) har gratis entré.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php