Safari på det lave vand

25. juli 2012

Safari på det lave vand

Torsdag den 26. juli inviterer Svendborg Kommune igen på safari på det lave vand. 

– Vi udstyrer deltagerne med net, ketsjere og krabbeklemmer og kigger nærmere på, hvad der gemmer sig under overfladen. Og vi vil fange farlige rovdyr og fredelige planteædere, som både må røres og smages, hvis man tør. Safarien starter kl. 10 ved det Blå Flag ved Christiansminde og vi vil fortælle, hvad de spændende dyr hedder, og hvad de svømmer rundt og laver mellem fødderne på os. Der skal jo vades på det lave vand, så vil man med ud at finde dyrene, skal man være klar til gummistøvler eller bare ben, fortæller turleder Arne Bruun fra Svendborg Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php