Falkeshow på Naturlegepladsen ved Naturama

27. juli 2012

En fantastik falk – Falkeshow på Naturlegepladsen ved Naturama

 

Gik du glip af sommerens første falkeshow, er der nu en ny chance for at se, hvordan en falk jager. 
Søndag d. 29. juli kl. 13 kommer falkoner Rasmus Nielsen og hans Lannerfalk igen til Naturlegepladsen ved Naturama, hvor de giver en opvisning på 45 minutter. Her kan du på nærmeste hold opleve rovfuglens fantastiske flyveevner. Det er en fascinerende oplevelse med indbygget gys. Under hele falkeshowet fortæller Rasmus på humoristisk vis om falken, forholdet mellem hanner og hunner, dens historie og kulturelle betydning. Lannerfalken er nært beslægtet med vandrefalken i størrelse og farve. Lannerfalken er en hurtig rovfugl med en exceptionel timing og koordination. Den jager små og mellemstore fugle. 

Arrangementet er gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php