Rock´n roll på Rasmus på lørdag

26. juli 2012


Der bliver masser af rock ´n roll tråd, når SHAKE spiller på Rasmus på lørdag

SHAKE på Rasmus, lørdag den 28.juli kl.22.30

Bas, guitar og trommer og uden så mange dikkedarer. Rocktrioen SHAKE har efterhånden fået naglet helt fast i svendborgensernes bevidsthed, at rock ´n roll skal spilles helt ind til benet i dens mest enkle og autentiske form. Og det er lige præcis hvad de vil gøre, når trioen går på scenen på det lille musik-værtshus Rasmus på lørdag.
Christian Dan Jensen på guitar og vokal. Ole Dorf, bas og vokal, og Per Vincent på trommer vil tage publikum med ind i rock-land i selskab med kunstnere som Elvis Presley, Tottas Bluesband, ZZ Top, Georgia Sattelittes og Creedence Clearwater Revival.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php