Skolebørn udpeger farlige veje i Svendborg

10. august 2012

Skolebørn udpeger farlige veje i Svendborg

2494  skolebørn gik til tasterne for at beskrive skolevejen i Svendborg Kommune

 

Over en tredjedel af samtlige skolebørn har hjulpet Svendborg Kommune med at udpege, hvor på skolevejen, det er farligt og utrygt at færdes.

Også 358 forældre svarede på analysen.

– Det er en flot svarprocent, siger trafiksikkerhedsmedarbejder Bente Hansen

 

– Vi fagfolk kan ved statistik og kendskab til vejene finde ud af, hvor det er farligt at færdes, siger Bente Hansen, og tilføjer, at skolebørnenes udpegning, er en uvurderlig hjælp til at give kommunen viden om de utrygge steder.  

– Som eksemper kan nævnes, at vi er gjort opmærksom på de vanskelige forhold når man skal krydse over Nyborgvej ved Bagvej til og fra Nymarkskolen, og for Issøskolens børn er det vanskeligt at krydse over Sønder Ringvej i Stenstrup, siger Bente Hansen, og fortæller, at der er kommet en lang liste af tiltag, som indgår i den færdige skolevejsanalyse, som politikerne bliver præsenteret for i næste uge.

 

– Herefter er det vores opgave at komme med løsningsforslag til forbedring af af de utrygge steder. Mulige løsninger kan være bump, røde hævede flader, indsnævringer af veje suppleret med lavere hastigheder, slutter Bente Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php