Når man ved, hvor man vil hen, er man halvvejs fremme

26. maj 2008

Mandag 5. Maj havde Svendborg Byråd inviteret en lang række af byens nøglepersoner til et Cittaslow  dialog- og samarbejdsmøde på Naturama. Meningen med mødet var, at få samlet en stor portion ideer til hvordan Cittaslow konceptet bedst forankres i borgernes bevidsthed, samt hvilke visionære mål der med Cittaslow som grundelement, kan sigtes efter frem til år 2012.
Det er nemlig afgørende for udviklingsretningen, at alle har den rette forståelse for indholdet i Cittaslowbegrebet.

Deltagerne på mødet på Naturama arbejdede i workshops med en række udvalgte temaer, som hver gruppe endten illustrerede eller skrev ned på store plancher. Disse er nu blevet samlet, og kan studeres nærmere her på mitsvendborg.

Et af de store spørgsmål på mødet var netop hvordan den fælles retning for Cittaslow i Svendborg implementeres i alle borgernes bevidsthed. Det er vigtigt for byen, at Cittaslow er med i alle store som små beslutningsprocesser. Det er det elementære fundament for Svendborgs profil i fremtiden, at det fælles identitetsgrundlag udgør hovedingrediensen i udviklingsretningen for byen.

Læs mere her:

Cittaslow – ideer fra workshop 5. maj 2008

Cittaslow – byudvikling for livsnydere
Cittaslow – hvad betyder det for dig?

Christian Dan Jensen
mitsvendborg@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php