Lun aften i Svendborg

26. september 2012


Den cubanske rytmemaskine Calixto Oviedo gæster Giant Steps med sit The Syndicate Latin Band torsdag d. 27. september på Arne B.

www.giantsteps.dk

Cubanske musikere tænder op under rytmegryderne i Giant Steps

Det er atter lykkedes at få den cubanske verdensstjerne Calixto Oviedo til at aflægge visit i Giant Steps. Og det vil helt sikkert slå gnister, når den sprudlende slagtøjsspiller kaster sig over trommerne, ikke mindst fordi Calixto denne gang er i følgeskab med sin nye kvartet bestående af fremtrædende musikalske personligheder, som alle forstår at tænde op under den varme jazzede latin og de saftige afrocubanske rytmer.

 

Calixto Oviedo har opnået sin internationale berømmelse gennem samarbejdet med det højt profilerede orkester NG la Banda, der af mange betegnes som grundlægger af den energifyldte stilart kaldet timba. Men nu kan aftenens ankermand præsentere sine egne helt specielt udvalgte sidemen: italienske Paolo Russo med sit betagende bandoneón- og klaverspil samt landsmændene bassisten Yasser Morejon Pino og percussionisten Eliel Lazo – to stærke musikere som begge kaster glans over denne eksotiske  superaften i Svendborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php