Brug biblioteket – udenfor den normale åbningstid

29. oktober 2012


(Foto: mitsvendborg.dk)

Svendborg Bibliotek arbejder netop nu på en model, som på længere sigt skal skabe mulighed for, at bibliotekerne kan bruges af lokalbefolkningen under en eller anden form – uden for den normale åbningstid.


AF CHRISTIAN DAN JENSEN


– Svendborg Bibliotek har den politik, at vi vil arbejde sammen med borgerne i alle større projekter, som vi gennemfører, lyder det fra Jens Christian Horn Andersen. Han er markedsføringschef på Svendborg Bibliotek, og han keder sig ikke. Svendborg Bibliotek har nemlig masser af aktiviteter hele året rundt. En af dem handler om tæt dialog med borgerne.

Gudme Lokalråd har i foråret fået 400.000 kroner fra den kommunale pulje til lokale initiativer til at kunne åbne Gudme Bibliotek uden for den normale åbningstid. Pengene skal bruges i et samarbejde med Svendborg Bibliotek på en teknisk løsning, som gør, at borgerne selv kan lukke sig ind på biblioteket uden for åbningstiden med deres sygesikringsbevis.
– Vi regner med, at biblioteket er klar til at holde åbent kl. 7–21 på alle dage, siger Jens Christian Horn Andersen og håber, at denne løsning også kan bruges i de andre lokalbiblioteker i kommunen, som nu kun har åbent 8 timer om ugen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php