Festlig aften med mad og dans til levende musik

30. oktober 2012

16. november invitereres igen til Balaftener i den flotte nyrenoverede Guldsal i Svendborg. Borgerforeningens populære Kulturcafé står for buffeten og danseorkestret Christian Søgaard Trio Grande spiller op til dans.

 

Succesen fra de sidste par års balaftener bliver nu fulgt op. Det har været svært at finde en dato hvor både orkestret og Guldsalen har været ledig, så det bliver eneste chance i dette efterår.

Fynboer vil gerne ud og danse, spise og more sig til levende musik, men da der kun plads til højst 60 par i salen, er det nødvendigt at bestille plads.

Man bestiller plads til spisning og dans på mogens.dyhr@privat.dk . Vil man hellere ringe kan det ske på tlf. 23 35 68 01.

 

Aftenen startes kl. 18.30 med spisning og hygge. Dørene åbner ½ time før. Så tager musikken over og Christian Søgaard Trio Grande spiller op til standartdanse som: Quickstep, jive, cha-cha-cha, tango, vals m.v. Balaftenen slutter kl. 23.30

 

Kapelmesteren Christian Søgaard var i 2012 i London, hvor han optrådte i Royal Albert Hall og Kensington Garden med Rasmus Lyberth. Tidligere har han også samarbejdet med bl.a. Povl Dissing.

 

I 2005 samlede Christian Søgaard sin trio med Morten Nordal på guitar og Jens Holgersen på kontrabas. De har spillet til fester og koncerter over hele landet og er aktuelle med den humørfyldte cd “Skør Skæv og Svimmel.” Herfra er hentet trommeslageren Klavs Bo Larsen og sangerinden Julie Andersen-Høyer. De fem musikere har alle god erfaring med at få rytmerne til at gå i fødderne på publikum.

 

Til inspiration, vil danseinstruktøren Jutta Bay fra Tåsinge Gymnastik Forening være aftenens danseguide. Hun vil åbne aftenen og give mulighed for at alle bliver varmet op til en dejlig aften på dansegulvet.

 

Arrangør: Tåsinge Gymnastikforening og Kulturhus Svendborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php