Varme vuggende rytmer fra en anden verden

31. oktober 2012


Deodato Siquir slår fra sig torsdag aften d. 1. november i Giant Steps på spillestedet Arne B.

www.giantsteps.dk

Den mozambikanske trommeslager og sanger Deodato gæster Giant Steps

 

Sensitive og fløjlsbløde ørehængere spækket med sammensatte, vuggende rytmer fra Afrika og Brasilien smelter på tungen. Kort sagt Deodato Siquir er tilbage i Svendborg torsdag d. 1. november kl. 20, og så er det bare om at få lettet rumpetten i en vis fart, hvis man længes efter lune aftener tilsat inciterende musik fra en anden verden.

 

På ronga, portugisisk og engelsk synger Deodato med sin varme, blide stemme til trommerne, der hvirvler af sted, og gør det svært at sidde stille. Den charmerende trommeslager og sanger leverer forførende rytmer med en sofistikeret sound fuld af overskud og energi. Som en ægte verdensborger er Deodato vokset op i Mozambique, bor i Sverige, spiller med danske musikere og turnerer i det meste af Europa. Nu er turen kommet til Danmark nærmere bestemt Giant Steps, og med på holdet er de musikalske venner – tre fremragende instrumentalister – som tilsammen med lethed formår at sparke temperaturen yderligere i vejret.     

Og de er Søren Heller: guitar, Anders Bast: sax og Isildo Novela: bas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php