Udstilling på Galleri Moodies i week-enden

8. november 2012

Lørdag og søndag 10. og 11. Nov. åbner Galleri Moodie’s ved Holmdrup Huse 7. Kl. 14 – 17.

Ti gæsteudstillere fra Fyn skal give David Moodies og Jane Strarups koncept en mangfoldig og kærlig virkelighed. Moodies mobiler er både indendørs i de forbedrede udstillingslokaler og i den tilhørende natur- og skulpturhave.

Billedkunstnere er Jørgen Hinke, Birthe Thurøe, Inge Ahl, Lene Klovborg og Karen Margrethe Banke. Keramikere Elly Petersen og Getter Keramik. Smykker af Susanne Kofoed og Ingelise Østerberg. Industridesign af Anne Bannick.
Ti vildt forskellige kunstere der tilsammen danner en smuk enhed. De bringer galleriets værdigrundlag til live: sammenhæng, natur, livsglæde, humor og spiritualitet.

Elly Petersens stentøjsgudinder og bibelske figurer tryller med deres glitrende bladguld og forførende former. Hun har også fornyet sin brugskunst hos os, med fokus på sine løvefod krus i forskellige farver. I øvrigt er der to kvindefigurer, én stille, én lidt fræk!

Billedkunstner med pastelkridt Jørgen Hinke er igen aktuel – med forbavsende fornyelse i sin syv og halvfjerds år! Landskaberne spiller frækt med skyggerne…

Birthe Thurøe Pedersen, Thurø giver sine pæne traditionelle blomster portrætter i akryl og akvarel en højest respektfuld behandling.

Lene Klovborg med sine malerier sætter hønsegården på den anden ende med et vink til det ”hønserisk” i det menneskelige. Det lykkes for Lene Klovborg at øve vores smilebånd.

Sidst og absolut mindst! Karen Margrethe Banke morer med helt vidunderlige miniature-malerier af yogadyrkende høns. 

Susanne Kofoed, Blommenslyst, bringer sine helt unikke, støbte sølvsmykker, med afsæt i naturens former, på deres første besøg hos os.

Ingelise Østerberg er lige kommet hjem fra sin tiende rejse til basaren i Istanbul med nyindkøbte halvædelstene til hendes smykker, som altid skabt med respekt for andres pengepung!

Keramiker Getter, Oure, har sluppet en flok yoga-udøvende nisser og kælne stentøjskatte løs!

Vores naturhave er lidt i hi, men alligevel er en lille gåtur i dalen tillokkende på en skøn dag … Vær velkommen til en dejlig oplevelse ved Holmdrup Huse 7, 5881 Skårup.
Åbningstider for udstillingen, der kan ses til og med 2. januar, kan ses på
www.moodie-mobiles.dk.

Et svar til Udstilling på Galleri Moodies i week-enden

  1. Gurli Forum Andersen
    23. april 2018 at 00:13

    Undertegnede kunne godt tænke mig at vide, hvor der på Nordfyn eller Fyn i det hele taget er arbejdende glaspusteri eller glaskunstnere, som til sommer kan besøges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


Køb billet til teaterforestillingen
den 28. og 29. sept. her

NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php