Ikke ret meget af det foregår på høje hæle

15. december 2012


Nina Brandt Jacobsen fik en god ide. Nu er det en god forretning

(Foto: mitsvendborg.dk)


I Vindebyøre bor Travelling Heels, og de kommer godt omkring i verden

 

AF PER VINCENT

 

Nina Brandt Jacobsen er glad. Hun har gang i noget helt særligt, og det er oven i købet et hit. Et rejsebureau udelukkende for ”terrængående” kvinder i alle aldre.

– Selvfølgelig sker der noget specielt, når kvinder er sammen uden mænd, men det er også fordi der skal være en fysisk lighed, uanset om rejsen foregår som trekking, kajaksejlads, på hesteryg eller cykel, siger den energiske bureau-ejer. Nina Brandt Jacobsens mand, Mads Sletbjerg, er også partner i Travelling Heels, men han kommer ikke med ud at rejse…

 

 

Hvor vil du hen?
Kappadokien. Prøv at sige det højt. Det lyder mystisk, eventyragtigt og meget tiltrækkende, det urgamle land i det centrale Tyrkiet. Og det er det også for Travelling Heels, lige som the Arctic Circle Trail, Kirgisistan, Atlasbjergene i Marokko, Island og højrute-trekking i Andalusien. Eller nogle af de andre rejsemål.

 

 

Nicherne
– Vi er også i gang i Vietnam, Burma og Oman, og det ser ud til, at det bliver en succes. Vi har altså ramt et eller andet med den her ide. Samtidig med, at du får en oplevelse for livet, bare ved selve rejsen, oplever du også trygheden og fællesskabet ved at være udelukkende kvinder sammen. En anelse højtideligt kan man sige, at vi søger nicherne i livet og verden, smiler Nina Brandt Jacobsen.

 

 

Rold og Lyø
Selvfølgelig kan man også gå med vandrestøvler og rygsæk i Danmark. I Mols Bjerge, for eksempel. Eller Rold Skov. Det højhælede rejsebureau laver også den slags rejser.

– Vi bruger naturligvis også Sydfyn, det er jo helt oplagt. Øhavsstien er en fantastisk vandretur, uanset hvilken strækning man tager, og vi laver også ture til Lyø og Avernakø, forklarer Nina Brandt Jacobsen.

 

Travelling Heels benytter sig udelukkende af voksne, uddannede guider, og du kan læse mere på www.travelheels.dk     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php