Dialog med virksomheder giver bedre sagsbehandling

13. december 2012

Dialog med virksomheder skal give bedre sagsbehandling

Svendborg Kommunes dialog med virksomheder giver bedre sagsbehandling  

 

Flere virksomheder i Svendborg Kommune har allerede benyttet sig at tilbuddet, og Svendborg Kommune ser rigtig gerne, at endnu flere tager imod det: Et møde med kommunen på virksomheden, inden de søger en miljøgodkendelse eller byggetilladelse.

 

– Mødet giver en rigtig god mulighed for at skabe et godt samarbejde omkring ansøgningsforløbet – vi får nemlig sat ansigter på hinanden og dannet et billede af projektets karakter. Det skaber en god personlig dialog, fortæller Jacob Haass Svendsen fra Miljø og Teknik, Svendborg Kommune, og tilføjer, at det er en stor fordel, at komme tidligt på banen, så man lynhurtigt kan se, om virksomhederne med fordel kan ændre lidt på deres projekt. Justeringer er nemlig billigst tidligt i projektforløbet, uddyber Jacob Haass Svendsen.

 

– Det kunne f.eks. være hensyn til beskyttet natur, gammel forurening eller støjforhold til naboer, som ikke umiddelbart er kendt for virksomhederne. Nogle gange skal en ventilator måske bare rykkes om på den anden side af en bygning, og det koster ikke noget for virksomheden at placere den anderledes, hvis pladsen ellers er der. I bund og grund drejer det sig om at komme i kontakt med virksomhederne så tidligt som muligt og ikke afvente det traditionelle forløb for sagsbehandling. Det gør det nemmere at give en tilladelse, og det er jo også det, som vi helst vil, slutter Jacob Haass Svendsen.

 

Alle virksomheder, som søger en byggetilladelse eller miljøgodkendelse hos Miljø og Teknik i Svendborg Kommune, har mulighed for at benytte sig af tilbuddet. Inden for miljøgodkendelser har tilbuddet eksisteret i mere end et år, mens det netop er blevet indført inden for erhvervsbyggesagerne. Møderne er et af de tiltag, der skal skabe bedre rammer for erhvervslivet i Svendborg Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php