Enhedslisten ønsker ekstra indsats for akutjob i Svendborg

13. december 2012

Jesper Kiel – byrådsmedlem for Enhedslisten

Enhedslisten vil have Svendborg kommune til opslå alle ledige stillinger som akutjob og samtidigt skal byrådet måned for månd kunne følge om de lidt over 600 udfaldstruede langtidsledige nu også får job.

– Jeg synes at vi i Svendborg Kommune skal gøre vores yderste for at sikre jobs til flest mulige af dem som efter nytår står til at falde ud af dagpengesystemet. Derfor skal kommunen åbne op for at samtlige stillinger er til rådighed som akutjob. Men vi skal også følge udviklingen måned for måned, for at sikre at de langtidsledige reelt også får en god andel at de opslåede akutjob, forklarer Enhedslistens byrådsmedlem Jesper Kiel om forslaget

Enhedslisten har til byrådsmødet 18. december stillet forslag om at kommunen ikke bare opslår midlertidige stillinger som akutjob, men opslår samtlige stillinger som akutjob.

Forslag til byrådsmødet 18. december 2012:


Ekstra indsats for langtidsledige


Baggrund

Svendborg Kommune har allerede valgt at opslå midlertidige stillinger og vikariater som akutjob, for derved at give langtidsledige, som risikerer at falde ud af dagpengesystemet, en ekstra chance for at komme i arbejde. Over 600 i Svendborg-området er i fare for at falde ud af dagpengesystemet og miste deres forsørgelsesgrundlag, derfor er der behov for en yderligere indsats.

Forslag
Enhedslisten foreslår følgende for at styrke indsatsen ved samtlige jobs i Svendborg Kommune opslås om muligt som akutjob, og at administrationen hver måned resten af året udarbejder en opgørelse til byrådet over hvor mange af de udfaldstruede langtidsledige, der er kommet i job i kommunalt og privat regi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php