Blog med din politiker

6. juni 2008

Statsministeren har en Villy Søvndal har også en,  ja selv Barack Obama har en.  Og nu har samtlige af Svendborgs byrådsmedlemmer også fået en – blog.
Som tidligere skrevet her på bloggen, har mitsvendborg indgået samarbejde med Svendborg Kommune, med oprettelsen af Svendborgbloggen som dialogværktøj i arbejdet med styrkelsen af nærdemokratiet i lokalområderne. Som led heri er der på Svendborgbloggen oprettet en side med 29 blogs – èn for hver byrådsmedlem.


Du har dermed som borger mulighed for, at gå direkte i dialog med en lokalpolitiker i et helt åbent forum.

Denne nyere kommunikationsform, hvor budskaber formidles ud i et helt åbent forum, og hvor læseren kan kommentere skribenten direkte, er ikke noget som er forbeholdt IT-nørder. Nej, blogs er efterhånden et kommunikationsmiddel, som bruges i et stadigt stigende ønske om, at vores budskaber når breddere ud. Aktualiteter som ønskes kommenteret behøver nødvendigvis ikke vente på deadlines inden de publiceres. På bloggen er det ofte her og nu det foregår. Der er altså ingen tvivl – blogs er kommet for at blive.

Klik ind på Svendborgbloggen allerede i dag, og se hvilke muligheder der byder sig. Måske har Du noget på hjerte som kunne være interessant at dele med andre.

Christian Dan Jensen
mitsvendborg@gmail.com

2 svar til Blog med din politiker

 1. 9. juni 2008 at 19:32

  Jeg kunne ikke være mere enig – blogs er kommet for at bliver!

  Syntes det er fantastisk, at der i en by som Svendborg er taget initiativ til at anvende blogs som et dialogværktøj. Svendborg er i allerhøjeste grad med på noderne.

  http://www.tinathomsen.wordpress.com

 2. 10. juni 2008 at 11:34

  Kære Tina!

  Det er supert, at du ligger så varme ord ind for dette, jeg synes det yderst vigtigt, og helt sikkert noget som vil blive mere og mere brugt!
  Ikke mindst fordi det nu OGSÅ er den måde at komme i dialog med os på, og det er godt, jo mere dialog, jo bedre!

  TAKKER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php