Svendborg søger nyt stadsensemble

23. december 2012

 

Musikrådet er klar med spændende udfordringer til lokale musikere i det nye år

 

Når det nuværende stadsensemble TangoCatz! takker af lørdag d. 5. januar, er Svendborg Musikråd sammen med musikskolen og Svendborg Kommune for alvor i gang med at lede efter afløserne.  Den helt unikke stadsensembleordning, som er den eneste af sin art i Danmark, har et grundbeløb på kr. 55.000 at gøre godt med i et år, og der søges om et ensemble med tilknytning til Svendborg Kommune  – enten i form af en veletableret duo eller en erfaren kapelmester med et større musikalsk netværk.

 

Ensemblet skal fremstå som musik- og kulturrepræsentant for Svendborg Kommune og årligt spille et antal koncerter ved aftalte arrangementer. Desuden bliver der nogle musikpædagogiske forpligtelser, bl.a. via deltagelse i projekt Slå Ørerne Ud og ved f.eks. at etablere workshops o.lign.

 

– Vi er interesserede i musikere, der har kreative og kunstneriske kompetencer, er initiativrige og har erfaring med musikpædagogisk arbejde. Og så lægger vi desuden vægt på kvalitet og engagement – og at ensemblet er villige til at varetage arbejdet vedr. administration og booking, fortæller formanden for musikrådet Pia Blohm.

 

Ansættelsesperioden løber et år fra februar 2013 til februar 2014, og en styregruppe bestående af repræsentanter fra Svendborg Musikråd, Svendborg Musikskole og Svendborg Kommune foretager i fællesskab udvælgelsen af ensemblet, som skal være klar til at rykke ud allerede fra februar.

 

Flere oplysninger kan hentes på musikrådets hjemmeside

www.svendborg-musikraad.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php