Virksomheders idéer i ja-hatten

25. december 2012

Virksomheders idéer i ja-hatten

 

En ønskeseddel fra lokale virksomheder til Miljø og Teknik i Svendborg Kommune er nu blevet opfyldt – procedurer er blevet ændret og nye projekter sat i søen som direkte følge af to dialogmøder med ledere fra lokale virksomheder.

 

Gode erfaringer med startmøder
Ved større byggeprojekter har virksomhederne anbefalet, at Svendborg Kommune holder et startmøde med alle involverede ude på det sted, hvor arbejdet skal udføres. Det har kommunen sat i værk, og både medarbejdere og virksomheder har gode erfaringer med den metode. Der bliver nemlig skabt en samarbejde om sagsbehandlingen helt fra starten af, og det giver et smidigere sagsforløb.

 

Miljø og Teknik som samarbejdspartner
Et af de andre ønsker fra virksomhederne gik på løbende evalueringer. De er sat i gang med spørgsmål, der alle går på den oplevede service. Svarene skal bruges til at justere de daglige arbejdsgange, hvor et af succeskriterierne for Miljø og Teknik er at blive oplevet som samarbejdspartner.

 

Blandt de andre idéer, som kommunen har gennemført er

  • telefonlister på nettet
  • bedre information om priser

 

Byggesager bliver digitale
Måske et af de mest markante ønsker fra virksomhederne var et digitalt byggesagsarkiv. Det var dog allerede ved at tage form, og efter nytår går Svendborg Kommune i gang med at digitalisere arkivet med tegninger og kort over alle ejendomme i kommunen. I mellemtiden har Svendborg Kommune også tilsluttet sig et landsækkende system, så byggesagsbehandlingen bliver digital.

 

Dialogen fortsætter
Direktør for Miljø og Teknik Kjeld Bussborg Johansen glæder sig over de input, der er kommet gennem dialogen med virksomhederne.

 

– Vi betragter de lokale virksomheder som kunder, og lige som alle andre vil vi gerne give vores kunder den bedst mulige service. Så vi vil helt sikkert fortsætte dialogen. Vi har som kommune en opgave med at effektivisere og gøre servicen mere smidig, og her får vi rigtig gode indspil fra erhvervslivet, siger Kjeld Bussborg Johansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php