Galleri Q vokser

26. december 2012

Otte Qvinder i kreativt hus på havnen i Svendborg

 

AF MALENE KLINT NIELSEN, Galleri Q

 

Det sidste halvandet år har Galleri Q ligget i Bagergade. Da behovet for større lokaler meldte sig, og da der samtidigt blev et skønt lejemål ledigt på Havnen i Svendborg, valgte galleriet at udvide kunstnergruppen med fire nye medlemmer, så vi nu er otte Qvinder.

Vores værker spænder fra akvarel, akryl og grafik til smykker, tekstil, flet, keramik og skulptur. Med denne mangfoldighed af kunst og kunsthåndværk håber vi at vække folks nysgerrighed.


For dem som endnu ikke har stiftet bekendtskab med Galleri Q, kan vi fortælle at medlemmerne er:
Lisbeth Berens Bang er billedhugger fra Det Fynske Akademi. Lisbeth udtrykker sig i forskellige materialer bl.a. bronze, marmor og keramik. Værkerne spænder lige fra det helt grove til det meget fine udtryk der dekoreres på sirligste vis. Lisbeth tiltrækkes af skønhed, enkelte raffinerede detaljer og arkitektoniske detaljer.

Eva Lindegaard lægger stor vægt på udtryk, lys og stemning i sine ekspressive akrylmalerier. Eva søger balance imellem det abstrakte og konkrete, i mellem kaos og orden. Eva fascineres af farvesammensætninger.


Malene Klint Nielsen er lidt af en multikunstner, hun er passioneret maler, arbejder gerne i temaer. I øjeblikket er Malene optaget af collager. Desuden arbejder Malene med upcycling, hvor hun designer brugsting bl.a. tasker.


Hellemai Toft arbejder hovedsagelig i flet, hvor pil og andre materialer indgår. Hellemai er kendt for sine kurve i organiske former, der næsten fremstår som små skulptur. Det er formgivning og selve skabelsen af værkerne, der har Hellemais fascination.


Annelise Johansens inspiration til den klassiske akvarel, finder hun oftest i naturen, hvor hun forsøger at indfange lyset. Annelise eksperimenterer også med den moderne akvarel, hvor hendes motiver flettes sammen i nye versioner.


Nanna Takatomis klassiske akvareller afspejler hendes fascination af naturen. Specielt kulturskoven er et yndet motiv. Nanna har en let, sart streg, hun leger med lyset og formerne. På det seneste er Nanna begyndt at arbejde med den moderne nordiske akvarelteknik.

Anne Grete Tofte Webers passion er abstrakt og naivistisk grafik og akryl i glade farver, som fremstår som små historier. Anne Grete arbejder udelukkende intuitivt og bruger især musikken som inspiration. Former og farver arbejdes igennem så de fremstår harmoniske.

Hanne Noack Lindell er uddannet keramiker fra Keramikskolen i København. Hanne arbejder hovedsagelig i pladeteknik, hvor leret sættes sammen til forskellige beholdere og dekoreres, så hver enkel krukke fremstår unik.


Vi har alle et behov for et sted, hvor vi kan vise og sælge vores kunst. Her synes vi, at den gamle havnefogedbygning er den perfekte ramme. En smuk bygning med god plads, hvor vores ting kan supplere hinanden på fineste vis.

Virksomheder/kunstforeninger er velkomne til at besøge Galleri Q med henblik på at indgå aftale om udstilling med en eller flere af os.
Vi håber gamle som nye gæster vil finde vejen forbi den 6. januar 2013 kl. 13 – 16 Havnepladsen 7, Svendborg, hvor vi holder fernisering. Alle er velkommen.

Åbningstiderne vil frem til sommer være tors.- fredag kl. 13 – 17 og lør. Kl. 10 – 14. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php