Polkageist på Hansted

27. december 2012

Polkageist
Fredag den 28. december på Hansted

 

Polkageist er et af de mere sprælske og uforudsigelige indslag på den danske musikscene. Musikken er en slags power-polka med inspiration fra salsa, calypso, funk, rock, balkanmusik m.m.m. Blandt komponisterne findes navne som H.C.Lumbye, Jimi Hendrix og Duke Ellington. I hænderne på disse fire fremragende musikerebliver det en forrygende cocktail, der ikke lyder som noget andet man har hørt før! Polkageist spiller power polka fra H.C. Lumbye til Hendrix, fra Weather Report til Lørdagspigerne. De kommer kloden rundt på mest swingende og charmerende vis, med deres ekvilibristiske musikalitet og en smittende glæde.

 

Øyvind Ougaard – harmonika
Anne Eltard – violin
Thommy Andersson – bas
Klaus Menzer – trommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php