Tak for i år

31. december 2012

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

Redaktør, mitsvendborg.dk

 

Kære læser

Jeg ønsker alle et godt og lykkebringende nytår, med tak for et 2012 med mange gode input og saglig debat her på mitsvendborg.dk.

 

2012 har været det til dato travleste år her på redaktionen. Dette skyldes ikke mindst de tre magasiner THURINEREN, TØSINGEN og mitsvendborg.dk – MAGASIN, som tilsammen udkommer 14 gange om året på henholdsvis Thurø, Tåsinge og i Svendborg midtby, samt hvor alle historier kan læses her på bloggen. Tre magasiner som alle tager afsæt i ’den gode historie’ som det helt centrale omdrejningspunkt i og omkring vores sydfynske område. Og de gode historier er der i massevis, skulle vi hilse og sige her på redaktionen. Vi er derude – så vi ved det.

 

2013 bliver et mindst lige så spændende år for læserne. Det kan jeg garantere. Allerede i februar vil du opdage, at mitsvendborg.dk vil mere, kan mere og gør mere for at skabe mere positiv fokus på Svendborg. Endnu engang gør vi op med myterne om hvor elendigt det står til, og bruger i stedet kræfterne på at vise læserne det sande billede af Svendborg.

 

Det er sagt før og siges gerne igen: vi gør alt hvad vi kan for at spænde ben for middelmådigheden.

 

mitsvendborg.dk har nu været en del af mediebilledet på Sydfyn i fem år. Bloggen opstod som følge af en utilfredshed med et uæstetisk boligbyggeri i Svendborg bymidte, og blev talerøret på nettet for borgerne til byens lokalpolitikere og embedsværk. Og ret hurtigt blev bloggen den naturlige platform for den gode saglige debat i byen, med det klare formål, at skabe mere synlighed om aktuelle byudviklingsrelaterede temaer. Den offentlige debat blev kvalificeret med mitsvendborg.dk.

I dag er mitsvendborg.dk det naturlige valg, når nye spændende ting opstår i Svendborg. Når nye ideer og tanker møder dagens lys for første gang. Og når store emner kræver åben debat, for at kunne blive realiseret i samhørighed med de mennesker som bor og lever her.
Og så er der naturligvis alt kulturen i Svendborg – som du kan holde dig ajourført og opdateret med på mitsvendborg.dk.

 

Rigtig godt nytår Svendborg.

Et svar til Tak for i år

  1. Helle Hansen
    1. januar 2013 at 16:36

    Jeg er en af dem som bruger mitsvendborg.dk hver eneste dag, og jeg kan slet ikke se, hvordan vi her i Svendborg skulle kunne undvære dette fantastiske lokalmedie.
    Og det dejlige by-magasin, som kommer hver anden måned, er virkelig noget man glæder sig til. Altid bliver jeg beriget med mere viden om den by jeg lever i. Det er bare skønt at vi har mitsvendborg 🙂

    Godt nytår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php