Nye toner fra Giant Steps

4. januar 2013


En af landets farverige trommeslager Stefan Pasborg pryder forsiden på Giant Steps’ nye forårsprogram.
www.giantsteps.dk

 

Download Forårsprogram 2013

 

Svendborgs aktive musikforening har koncertprogrammet klar for den kommende sæson

 

Så er der masser af rene og uforfalskede vitaminbomber til det sydfynske musikfolk, når Giant Steps med sit forårsprogram 2013 serverer kilometervis af musikalske oplevelser. I den kolde mørke tid og frem til de lune, lyse måneder kan det musikglade Svendborg med andre ord igen fylde krop og sjæl med det allerbedste fra jazzen og verdensmusikken.

 

Fra torsdag d. 24. januar kl. 20 går det løs – og det hele starter naturligvis igen med den årlige Vinterjazzfestival. En smuk farverig buket venter forude bl.a. med et åbningsbrøl af de helt varme. Her kan man for en aften få en stærk og superswingende afrocubansk jazzkoncertoplevelse med den cubanske trompetekvilibrist Yuliesky Gonzalez og hans seks musikere bl.a. guitaristen Bjarne Rupé og saxofonisten Tomas Frank.

 

Vinterjazzfestivalen byder også på kvartfinalen i den årlige Ung jazz konkurrence, hvor Giant Steps er blevet valgt ud som værter. En spændende aften, hvor publikum kan møde morgendagens stjerner og selv være med til at uddele en pris.

 

Og sådan fortsætter det uge efter uge. Musikalske overraskelser og magiske sus  står i kø det næste halve år, når et smukt sammensurium af fremragende danske og udenlandske kunstnere – kendte som ukendte – spiller op. Der er bl.a. mulighed for opleve en jazz’n’ poetry aften i selskab med digteren og filmskaberen Jørgen Leth og hans guitarhelt Jacob Bro. På plakaten er desuden Alex Riel, Stefan Pasborg, Marilyn Mazur, Christina Dahl, Josefine Cronholm, Nikolaj Hess, Carsten Dahl, Jerry Bergonzy og mange mange flere – heriblandt en stribe tidligere Svendborgmusikere, der har godt gang i karrieren i København og nu kommer på visit propfulde af talent og energi.

 

Forårsprogrammet udsendes til alle Giant Steps’ godt 400 medlemmer, men kan også hentes  bl.a. på biblioteket. Endelig er det også at finde i en elektronisk udgave her på mitsvendborg.dk, samt på www.giantsteps.dk  

2 svar til Nye toner fra Giant Steps

 1. Anne Blicher
  24. februar 2014 at 10:08

  Hej. Jeg kan se, at I har haft besøg af Bjarne Rupé sidste år. Jeg leder efter en CD med ham, men har lidt svært ved at finde ham. Kan du hjælpe mig? Konstallationen med Yuliesky Gonzalez og Thomas Frank lyder godt, har de udgivet en CD sammen?
  MVH
  Anne Blicher

 2. Pia Blohm
  25. februar 2014 at 12:49

  Hej Anne !

  Jeg kan anbefale dig at ta’ et kig på Roupés hjemmeside: http://www.roupe.dk/RoupeSite/Home.html

  V.h.
  Pia Blohm
  Giant Steps
  http://www.giantsteps.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php