Løftestangen i lokalsamfundet

9. januar 2013Download plakat og program

Der bliver debat og diskussioner. Leg og underholdning. Alvor og sjov. Masser af engagerede mennesker. Unge og gamle.

Det sker lørdag den 26. Januar i Egense Forsamlingshus kl. 10, når forsamlingshuset lægger lokaler til et heldags borger-debatmøde om aktivt medborgerskab.

- Målet er, at bruge dagen til en debat om, hvordan vi kan udvikle lokalsamfundene. Hvordan kan vi bruge hinanden og de rammer som lokalsamfundene har, siger Arne Ebsen, formand for Nærdemokratiudvalget i Svendborg Kommune.

Selve dagen og programmet er tilrettelagt i et samarbejde mellem borgerne i Egense Beboerforening og Udviklingsforum ”5762” under overskriften ”Aktiv medborgerskab – løftestang for lokalsamfundene” og arrangementet støttes af Nærdemokratiudvalget, Svendborg Kommune.

Mens de voksne debatterer og udvikler ideer til, hvordan lokalsamfundene i Svendborg Kommune kan blive endnu mere attraktive at bo i, så er der også tænkt på børnene: Der vil være arrangeret underholdning og pasning til dem, så de også får mulighed for at møde nye kammerater.

- Det er vores håb, at dagen vil give plads til udvikling af de gode ideer, så der kan arbejdes videre mod en fælles vision 2020 for at styrke medborgerskabet i Svendborg Kommune, understreger Arne Ebsen. 
 

Læs mere om dagen 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


ÅBNER SNART I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php