Musikrådet klar med en ny pose penge

12. januar 2013


Så bliver der igen musik for alle pengene …

 

Nu kan der igen søges om tilskud til lokale musikaktiviteter


Svendborg Musikråd har fået tanket op og er med fuld fart og ny energi kørt ind i 2013. Eller sagt på en anden måde – nu har rådet igen fået posen fyldt op med penge til musikaktiviteter og er klar til modtage årets første ansøgninger. Ud af busken og frem med en god ide, lyder opfordringen fra musikrådet, der også støtter initiativer fra upcomming bands, unge musikere og arrangører.

Der kan bl.a. søges om tilskud til koncerter med amatører og professionelle orkestre, musikdramatik, nyskabende og tværkulturelle projekter samt indspilning af CD. Herudover giver rådet honorartilskud til lokale, erfarne orkestre, ensembler eller solister i forbindelse med et koncert-job enten i Svendborg eller ude i det ganske land.

Kommunens skolebørn bliver ligeledes tilgodeset. Det tilbagevendende musiktilbud Slå Ørerne Ud, hvor Svendborg Musikråd i samarbejde med Svendborg Musikskole serverer en række spændende og alsidige koncerter i Musikkens Hus med lokale orkestre, er igen på programmet til efteråret.

 

Rådet fortsætter desuden med musikarrangementerne Det’ Klassisk. De populære klassiske cafékoncerter placeres i  2013 på spillestedet Arne B, og der er allerede præmiere på de nye omgivelser fredag d. 25. januar kl. 14.30, hvor Joanna Kukuczka & Agata Stanczyk giver koncert på henholdsvis klaver og violin. Efter en lille times koncert er scenen åben for andre klassiske musikere, der har lyst til at møde et publikum.

 

Flere oplysninger om Musikrådets aktiviteter og regler for tilskud kan hentes på www.svendborg-musikkraad.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php