Forunderlige malerier i Centerafdelingen på Tåsingeskolen

15. januar 2013

 

”Jeg er i en lykkelig verden, når jeg bruger mine evner.”

(Citat: Frans Persson)

 

Kunstneren fra Brændeskov har helt sikkert være lykkelig, da han malede de smukke malerier. De spreder glæde og lyser op på væggen i Centerafdelingen på Tåsingeskolen. Nu får andre end elever og personale i Centerafdelingen også mulighed for se malerierne. Det sker, når skolen holder fernisering onsdag den 23. januar 2013 kl. 14.30-16.00

 

Daglig leder Ene Wolfsberg glæder sig også over de farvestrålende malerier, der er med til at skabe liv på væggene i de rummelige og lyse bygninger, der blev taget i brug for et lille års tid siden. Dagligt står både elever og personale foran de 50 kvadratmeter store malerier for at gå på opdagelse i maleriernes forunderlige farver og univers.

 

– Vi har fået en skole, hvor de fysiske rammer i høj grad understøtter læring, udvikling og trivsel. Nu kan vi sætte kronen på værket ved at præsentere den udsmykning, som den lokale kunstner Frans Persson fra Brændeskov har lavet, siger Ene Wolfsberg.

Og kunstneren selv er også en glad mand.

– Det har været en skøn proces omgivet af fantastiske elever, der har været meget interesseret i at følge mit arbejde. Målet var at give liv og farver til positive tanker i respekt for børnenes specielle behov, siger Frans Persson, som har malet de seks store malerier i et atelier venligst udlånt af AOF.

 

I forbindelse med ferniseringen vil Frans Persson fortælle mere om sine motiver og den naturalistiske og underfundige stil, som er hans særkende og styrke. Han har bl.a. malet malerier for Egeskov Museum, Bøsøre og Hasmark Camping og Svendborg Turistkontor

Læs også: Skræddersyet skole

 

Om Centerafdelingen
Centerafdelingen er Svendborg kommunens specialpædagogiske tilbud til elever med gennemgribende eller omfattende udviklingsforstyrrelser.
Der går 90 elever fra de fem nærmeste kommuner. Du kan læse mere om skolen på www.taasinge-center.dk


Et svar til Forunderlige malerier i Centerafdelingen på Tåsingeskolen

  1. Grethe
    2. marts 2016 at 10:14

    Fantastiske billeder af Frans Persson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php